Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje cesta jinak

                       253818_137930749614996_8279661_n.jpg

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyrostla jsem v rodině lékaře a zdravotní sestry. Také můj strýc byl lékař a moje teta dietní sestra. Moje sestřenice je lékařka a její bývalý manžel je lékař, mladší sestřenice je lékárnice. Byla jsem odchována nemocnicí a pevnou vírou ve vědeckou  lékařskou medicínu.

Moje cesta jinak začala v roce 1992. 

Tehdy byla moje starší dcera nemocná se sluchovým ústrojím. Byl to důsledek těžké nemoci z ranného dětství. Moji známí jeli se svými dětmi k léčiteli, vzdáleného 3 hodiny cesty autem od našeho bydliště. Přesvědčovali mě, ať jedu také. Měla jsem předtuchu a obavy, že se něco v mém životě změní a zdráhala jsem se. Moje dcera ale již byla stejně od lékařů diagnostikována a objednána na operaci. Jely jsme tedy s nimi.

A stalo se. Pan léčitel a jeho žena jasnovidka otřásli mými dosavadními postoji k léčení. Energeticky mne napojili na mou dceru, použili k přenosu léčivé energie mé tělo jakožto matky. Myslím, že především proto, abych já, tehdy materialista uvěřila.  Co přesně se dělo v léčebné místnosti, si již detailně nevybavuji. Vím, že mi bylo řečeno, že jsem stoprocentní senzibil, nejlépe by mi prý šlo proutkaření. A důkazy v praxi:? Cestou autem zpět mě vytékala tekutina z ucha. Na objednanou operaci dcera nastoupila. Lékaři jí nic z diagnostikovaného nálezu nenašli. Když  ji měli na operačním stole, vzali  jí počtvrté nosní mandle. Narušený sluch nebyl úplně vyléčen, ale nikdy již nebyl horší. Dcera tehdy navštěvovala první třídu. Ve čtvrté třídě jsme slavili konečné vyléčení.

Od té doby jsem se začala zajímat a praktikovat i alternativní možnosti léčby. Další zlomová situace nastala v mém životě v roce 2004. Tehdy jsem se stala dočasně jedinou živitelkou rodiny a uzavřela jsem podnikatelské pojištění pro případ nemoci. Jaké bylo moje překvapení, když jsem dostala dopis, v kterém stálo, že jsem nepojistitelná.

To bylo tak. V předešlém roce jsem měla  problémy s levou nohou. Ohromné bolesti přes den utišilo nošení pásů s magnety, noci  byly často probdělé. Lékařské rady a procedury nezabíraly. Jednotliví odborníci se ani neshodli  na příčině mých potíží. Nakonec mi noha ochrnula. Zahájila jsem samoléčení energií v kombinaci s terapií tanečních pohybů orientálního tance. Uzdravila jsem se a normálně jsem začala chodit. Dodnes jsem v tomto ohledu naprosto zdravá. Ovšem v mých lékařských záznamech zní: diagnóza nejasná.

Stále si vážím lékařů, jejich práce a znalostí. Dobře vím, že ale tato cesta léčení není jediná.

Vzdělávám se a ponořuji se do tajů léčení nejen fyzického zdraví každý den. Mám zkušenosti v oblasti uzdravování  vztahů, pracovní činnosti, životních událostí. V mých 48 letech se postupně podařilo vyléčit k mé velké radosti můj celoživotně narušený vztah s mojí matkou, později s mým otcem.

Pomohla jsem i jiným lidem, kteří ke mně mají důvěru.

Pomohu i Vám najít správnou cestu.

 

srdce.11.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Poslední fotografie